Odvajanje in čiščenje
odpadne vode na območju
vodonosnika Ljubljanskega polja

Prenavljamo za vas: Na Produ

31. 1. 2020
DEL 3
Prenavljamo za vas: Na Produ

Zaradi del bo od ponedeljka, 3. februarja, do najkasneje 31. maja 2020 za ves promet zaprta cesta Na Produ, na odseku med Udvančevo ulico in Avtošolo Ježica.

Občasno bo moten tudi dostop do Tenis društva ob Savi.

Dela potekajo v sklopu gradnje povezovalnega kanala C0 projekta Čisto zate, odvajanje in čiščenje odpadne vode na območju vodonosnika ljubljanskega polja.

Projekt Čisto zate bo potekal do leta 2021, v tem času bomo uredili kanalizacijo na 261 ulicah, na javno kanalizacijo pa na novo priključili več kot 22.000 prebivalcev.
Pred letom 2007 je bila priključenost na kanalizacijo 68%, do konca leta 2018 smo jo povečali na 88%, s projektom Čisto zate pa jo bomo povečali na kar 98%. S tem projektom bomo omogočili tudi zaprtje 4.500 greznic, od tega 1.900 v Medvodah in Vodicah, ki sedaj odpadno vodo spuščajo v Ljubljano.

Vse udeležence v prometu prosimo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.
Celovite informacije o mobilnosti in zaporah cest v Ljubljani lahko spremljate na našem portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo. Svoje poti po mestu lahko načrtujete tudi s pomočjo klepetalnega robota (chatbota) Ljubo iz Ljubljane, ki deluje znotraj Facebookove aplikacije Messenger.

Preberite tudi:

Kontakt

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in
Evropska unija iz Kohezijskega skladawww.eu-skladi.si